Find Fløjte blandt 81+ produkter

Priser og lagerstatus på nedenstående fløjter er senest opdateret i dag (25/07 - 2024) kl. 09:04

Du er landet på Floejte.dk, det helt rigtige sted at finde fløjter. Vi har udvalgt 81 af de bedste produkter hos 🇩🇰 danske forhandlere lige nu, så du er sikret et godt køb! ✅

OBS: Du kan også bruge vores filtre og sorteringsmuligheder som hjælp til at finde præcis det fløjte tilbud du leder efter. ⭐

Du ser på 81 forskellige fløjter fra 10 forskellige mærker:

Nulstil alle filtre
Billede af Acme - Hundefløjte - 210.5

Acme - Hundefløjte - 210.5

119 kr.

99 kr.

Billede af LifeSystems - Echo nødfløjte

LifeSystems - Echo nødfløjte

30 kr.

23 kr.

Billede af Coghlans Cg Wilderness Whistle - Fløjte

Coghlans Cg Wilderness Whistle - Fløjte

30,95 kr.

27,95 kr.

Billede af Vedhæng i Sølv med Fløjte

Vedhæng i Sølv med Fløjte

160 kr.

128 kr.

Billede af Wilesco - Fløjte Til Model Dampmaskiner - 01522

Wilesco - Fløjte Til Model Dampmaskiner - 01522

139,95 kr.

99,95 kr.

Billede af Acme - Hundefløjte - 211.5

Acme - Hundefløjte - 211.5

119 kr.

99 kr.

Billede af CHUCKIT -  Whistle Flight, fløjte frisbee

CHUCKIT - Whistle Flight, fløjte frisbee

159,95 kr.

129 kr.

Billede af Gurli Gris Fløjte og Tamburin

Gurli Gris Fløjte og Tamburin

70 kr.

29,95 kr.

Billede af Kæmpe fløjte 13 centimeter

Kæmpe fløjte 13 centimeter

29 kr.

25 kr.

Billede af Nøglefinder  du  kan  fløjte  efter

Nøglefinder du kan fløjte efter

39 kr.

35 kr.

Billede af Penis fløjte 6-pak

Penis fløjte 6-pak

30 kr.

25 kr.

Billede af Seac Fløjte

Billede af Fløjte med Kompas og Termometer

Billede af Ferplast Ultrasonisk Fløjte

Billede af Trixie High Frequency Whistle 5 cm

Billede af ARTGEIST The sound of a clarinet - Billede af klarinet fløjte trykt på lærred - Flere størrelser 200x100

Billede af Fløjte rød

Billede af Fræk tissekone fløjte

Du kigger lige nu på 81 fløjter fra 10 forskellige mærker. Brug filtrene øverst på siden for at indskrænke din søgning, eller klik på linksne her for at gå til den dedikerede brand-side: Djeco Gurli Gris Kids By Friis Mil-Tec Rothco Seac Small Foot Trespass Trixie Watery

4 gode grunde til at lære at spille på fløjte

Har du overvejet at gå i gang med at spille fløjte? Det kan være en meget god ide at gå i gang med og i denne artikel vil du se nogle af grundene til hvorfor det hænger sådan sammen. Måske det kan overbevise dig om at det er en god ting at gå i gang med? Læs med i denne artikel hvis det har interesse.

Kreativ færdighed

Det er altid en god ide at gå i gang med en kreativ færdighed og det er i sandhed kreativt, hvis man går i gang med at spille fløjte. Det er godt at være kreativt, fordi det giver en mulighed for at udtrykke sig selv på.

Det er ikke noget at vi bare er logiske hele livet igennem. Nogle gange har vi også brug for at føle os rigtigt som mennesker. Og når du udtrykker dig kreativt kan du virkelig komme i nærkontakt med dine egne følelser og hvem du er som person. Nogle mennesker ville endda sige, at det at være kreativ er en måde hvorpå du kan komme i kontakt med og give udtryk for din sjæl på.

Nemt at bære rundt på

Det er meget praktisk at gå i gang med at spille fløjte, hvis man gerne vil i gang med noget musikalsk. Den er nemlig ikke lige så stor som en guitar eller en cello. Og det kan derfor virke en del mere overkommeligt, når vi spiller fløjte.

Det er nemt nok at tage denne fløjte med ud i byen, hvis vi for eksempel skal i gang med nogle små ærinder før vi skal til undervisning i at spille fløjte. Det gør det en hel del nemmere at spille.

Anderledes

Det er sjovt nogle gange at skille sig ud fra mængden og et eller andet sted, så er det noget som vi alle længes efter. Vi kan godt lide, at der er noget lidt særligt omkring os som vi gør eller kan, som ikke alle mennesker kan eller gør. Og du vil i sandhed skille dig lidt ud fra mængden, hvis du kan finde ud af at spille fløjte.

Hvor mange mennesker kender du ikke lige, som der kan finde ud af at spille guitar eller lignende? Det kan selvfølgelig være meget sjovt at gøre disse ting. Men det er nu meget sjovere, hvis man kan noget som ikke alle bare kan finde ud af.

Gratis ressourcer at lære fra på nettet

Det er ganske nemt at komme i gang med at spille fløjte og derudover er det også ganske billigt. Du kan naturligvis altid tage af sted til nogle timer i det ude i byen, hvis du gerne vil have personlig hjælp. Men du kan også sagtens finde frem til nogle gode ressourcer på nettet, som du kan lære meget fra.

På nettet kan du finde en del artikler, videoer og lignende, hvorigennem du kan lære rigtig meget. Disse er som regel helt gratis. Men du kan også finde nogle betalte online kurser, hvis det skal være lidt mere struktureret.

Skal du købe fløjten i butik eller online?

Du behøver ikke bære din fløjte hjem selv

Ikke nok med at du ikke behøver forlade sofaen for at bestille - du behøver heller ikke hente din bestilling selv.

Du kan blive derhjemme lige indtil postbuddet ringer på døren og afleverer din pakke.

Som regel kan du få din fløjte med hurtig levering (nogle gange også gratis) så du skal som regel ikke vente mere end 1 eller 2 dage før du har varen i hånden.

Der er altid fløjter du kan købe

Når du tager ned til butikken for at slå til på deres tilbud på fløjter er det altid lidt af et sats. Har tilbuddet været for godt og der er blevet udsolgt? Den sats behøver du ikke tage når du handler online. Her kan du se om der er udsolgt eller ej, inden du bruger 20 minutter på at komme ned til butikken. Og selv hvis der er udsolgt? Så er der som regel minimum 3 butikker mere der stadig har fløjter på lager og gerne sender den til dig.

Det er ret simpelt at handle på internettet

Nethandel i dag er allerede super nemt, og det kommer kun til at blive nemmere i fremtiden, hvor f.eks. køb med stemmestyring kommer til at blive endnu mere udbredt.

Men det er allerede så nemt i dag at alle fra børn til bedstemødre kan finde ud af det - så køb din nye fløjte på nettet i stedet for i butikken, det er dejligt nemt.

Find det du mangler på floejte.dk

Vi hjælper dig med at finde de bedste produkter til de bedste priser. Vi har samlet mere end 209 produkter fra mere end 70 forhandlere, så du nemt kan finde det du leder efter. Vi har også samlet mere end 302 priser, så du kan sammenligne priser og finde det bedste tilbud. Alle priser er senest opdateret 2024-07-25 09:04:36.

7
Produkttyper
209
Produkter
70
Forhandlere
302
Priser

Vi tager forbehold for fejl og mangler i priser og produktinformation. Alle priser er inkl. moms og ekskl. fragt.